Voorstellingen

 

MuziekMaat

Muziekonderwijs op maat in Almere

Over MuziekMaat

MuziekMaat is een initiatief van Sylvia Schalken, al bijna 25 jaar werkzaam als muziekdocent en muziekconsulent in Almere. Sylvia is uw maatje in de muziek. Ze past haar ritme aan op de wensen en behoeften van leerlingen en docenten.

 

sylvia@muziekmaat.nl

06-25192824

 

 

VOORSTELLINGEN

Drie Almeerse muzikale kunstenaars die geen dag zonder muziek kunnen vonden elkaar bij Haddock: Gerard Poot, Sylvia Schalken en Monique Faase. Het resultaat? Een vrolijke meedoe-voorstelling en verschillende muzikale projecten voor basisschoolkinderen! Pomposo in de Polder maakt voorstellingen op maat. Wij combineren theater, drama en educatie in sprankelende voorstellingen waarin meedoen centraal staat.

 

'Laat je horen'

Laat je horen is een vrolijke muzikale voorstelling, die wordt afgestemd op de leeftijd van het publiek. Mee-zingen, mee-spelen en mee-dansen staan centraal in deze combinatie van theater, muziek en educatie.

Bestemd voor groep 1 t/m 4. Tijdsduur: +/- 50 minuten.

 

'Kwela Jamela'

In Kwela Jamela beleven de kinderen in een Afrikaanse setting het avontuur van Jamela met een lap en andere dingen van alledag. Als afsluiting van dit project is er een intieme voorstelling met uw klas.

Bestemd voor groep 1 en 2. Tijdsduur: Per groep 3x1 uur en voorstelling.

 

'Dikke Maatjes'

Het verhaal van een paleisolifant in India die dikke maatjes wordt met een straathond, wordt vormgegeven in een voorstelling van uw leerlingen met liedjes, muziek en theater. Hierop worden zij voorbereid in een aantal workshops.

Bestemd voor groep 3 t/m 5. Tijdsduur: In overleg. Per groep minimaal 1 uur + voorstelling.

 

Slimme Sam

In de magische wereld van Slimme Sam ontdekken de kinderen verschillende kwaliteiten in zichzelf en hoe er aan veel dingen goede en slechte kanten zitten. Als afsluiting van dit project is er een intieme voorstelling met uw klas.

Bestemd voor groep 3 t/m 5.Tijdsduur: Per groep 3 x 1 uur + voorstelling.

 

Zoektocht van Grijze Wolf

In dit project gaat een jongen van een inheemse stam in Amerika op zoek naar zijn eigen identiteit in de natuur om hem heen. Als afsluiting van dit project is er een intieme voorstelling met uw klas.

Bestemd voor: groep 6 tm 8. Per groep 3x 1 uur en voorstelling.

 

Geinteresseerd?

Neem voor een helder beeld van mogelijkheden en kosten contact op met Sylvia Schalken.

 

sylvia@muziekmaat.nl

06-25192824

www.muziekmaat.nl

www.facebook.com/PomposoInDePolder